Kes ma päriselt olen? Milline ma hingetasandil olen? Mida ma õpin? Mis on minu hinge missioon ja ülesanne Maa peal? Mida ma kõige paremini oskan? Nendele ja ka teistele sedalaadi küsimustele saad vastused hingetasandi sõnumi kaudu.

Kuidas sõnum tuleb?

Hingetasandi sõnum tuleb otse hingetasandilt- sellelt tasandilt, kus sa mäletad oma hinge olemust, kus sa tead oma hinge raskusi ja rõõme, oskusi, kogemusi ning ülesandeid.

Mida sõnum sisaldab?

Hingetasandi sõnum sisaldab sinu hinge energiate kirjeldust, sinu isikliku ülesande ja nn globaalse missiooni kirjeldust. Sõnum sisaldab seda, kes sa hingetasandil oled. Kust sinu hing pärit on, mis sind toetab hingetasandil. Hingetasandi sõnumit lugedes saab ärgata sinu kontakt iseendaga, oma hingega. Sa saad mõistma iseenda juures paljusid põhjuseid, miks sa oled just niisugune olnud ja niiviisi tundnud, nagu oled. Hingetasandi sõnum aitab sul mõista iseennast sügavamal tasandil ning äratada ühendus enda sügavama olemusega.

Kuidas seda teha?

Kirjuta sõnumisoov aadressile mairi@butiikmystika.ee 

Sõnumi kanaldab Mairi.

Hingesõnumi tasu 55,50.-